вторник, 16 января 2018 г.

Зустріч із земляком, учасником АТО

З МЕТОЮ ВИХОВАННЯ В УЧНІВ ПАТРІОТИЗМУ, ШАНОБЛИВОГО СТАВЛЕННЯ ДО БАТЬКІВЩИНИ, ГОРДОСТІ ЗА НАШИХ ЗАХИСНИКІВ ВІТЧИЗНИ, ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ, ВІДПОВІДНО ДО ПЛАНУ ЗАХОДІВ  ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПЦІЇ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВ ШКОЛИ НА 2017-2020 РОКИ 16 СІЧНЯ  ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ УЧНІВ 1-4 КЛАСІВ З УЧАСНИКОМ БОЙОВИХ ДІЙ, ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЕМ СЕРГІЄМ КОВАЛЕНКО, ЖИТЕЛЕМ СЕЛА ДИКІВКА, ОРГАНІЗОВАНОЮ КЛАСНИМИ КЕРІВНИКАМИ С.КОВАЛЕНКО, Р.ЛИМАРЕНКО, В.АЗАРОВОЮ ТА О.КОРОЛОВИЧ.
 Учні школи радо вітали земляка, поділилися власними думками про події на Сході України, поставили запитання, які їх хвилювали, висловили теплі й щирі побажання молодому бійцю. У свою чергу Сергій –  надав учням відверті відповіді, передав частинку своєї енергії, мужності й оптимізму.
У ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму і довіри. Школярів надихнув запал юнака, його прагнення захищати Батьківщину і віра в перемогу. Вражені зустріччю, учні школи вирішили активно допомагати бійцям, які захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України.  Це людина сильної волі, міцного характеру, впевнений в собі патріот України. Саме такими хочеться бачити наших учнів і саме про таку сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас.
Присутні з хвилюванням слухали розповідь воїна-земляка про нелегкі будні на сході України,  про суспіхи та невдачі, про тих, хто загинув на полі бою та вшанували пам’ять про них хвилиною мовчання.
Щирі слова подяки воїну за вірність, служіння Україні, її захист висловила Світлана Коваленко, Раїса Лимаренко.
Час сплинув непомітно. Майже годину діти, затамувавши подих, слухали розповідь, запитували, спілкувались. Ніхто не залишився байдужим. Школярі та вчителі поставили гостю багато запитань, залюбки потисли руку Герою й побажали Божої опіки у справі захисту рідної землі.




2 комментария: