вторник, 19 сентября 2017 г.

Свято Першого дзвоника

ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ОСОБЛИВИЙ
ДЛЯ УСІХ, ХТО ІДЕ ДО ШКОЛИ,
ДОЩОВИЙ АБО СОНЯЧНИЙ ДЕНЬ ЦЕЙ –
НЕ ЗАБУДЕШ ЙОГО НІКОЛИ.
Десь за плечима залишилося літо з його чарівною красою, з його великою кількістю світла і тепла. Вранішнім  осіннім та дощовим ранком, веселою музикою та усміхненими вчителями зустрічало своїх жителів 1 вересня – День Знань. На свято завітали почесні гості – начальник відділу освіти, молоді та спорту Сидоренко В.Г., сільський голова Андрієнко В.М.
Дев’ятеро наймолодших учнів 1-го класу радо зустріла та повела за руку до Країни знань перша вчителька Королович Оксана Василівна. Добра та усміхнена,терпляча та справедлива, невтомна чарівниця дитячого настрою і святкових розваг, навчить сміливо йти вперед і ніколи не відступати перед проблемами сьогодення.
Востаннє з квітами в руках на свято Першого дзвоника поспішали одиннадцятикласники.  З найтеплішими побажаннями вони звернулися до малюків:
Вам бажаю щастя, добра і тепла,
Незгоди людські хай не чинять вам зла.
І тільки все добре в житті щоб велося.
Як сонце на небі щоденно сіяє
Так щастя в житті вашім хай розквітає!
Першокласнику! І для тебе це свято.
Ти його не забудеш повік.
Квітів, усмішок тут так багато,
Й кличе дзвоник за парти всіх.
Завідувач філії Олена Василівна Григораш привітала всіх присутніх з початком навчального року, побажавши “….гарних оцінок, бадьорого настрою, терпіння, завзяття, наполегливості на шляху до поставленої мети!..”, а ведучі свята Юлія та Анастасія, учениці 8 класу, запросили учнів філії на перший урок, тема якого
«Поважаю європейські цінності – будую сучасну Україну!»
 




Комментариев нет:

Отправить комментарий