понедельник, 29 мая 2017 г.

Випускний в початковій школі

  Швидкоплинно промайнули чотири роки навчання. За цей час діти подорослішали, зміцніли, успішно крокували сходинками в Країні знань разом із своїм першим вчителем Королович Оксаною Василівною.
  Травень подарував дітям свято прощання з початковою школою. Учні, батьки з класним керівником зібрались на своє останнє свято. Сумне і радісне водночас. Сумне, бо діти вилітають з-під теплого і надійного крила  першої вчительки. Їм ще довго бракуватиме повсякденної опіки. Вони ще довго звертатимуться до класного керівника зі своїми радощами і тривогами, шукатимуть у неї поради. А радість свята відчувається тому, що діти подорослішали, тому що закінчили першу ступінь навчання і готові йти далі непростою стежиною шкільної науки.  Та перші кроки в школі і перша вчителька залишаться в їхніх серцях назавжди.
  Свято поєднало шкільну родину: дітей, батьків, педагогів. Адже всі разом робили кроки до перемог, відкриттів, успіхів. З приємністю згадували багато цікавого зі шкільного життя класу, співали пісень. Зі словами вдячності зверталися учні до першої вчительки, до вчителів, до батьків. Заступник директора з ВР С.Шуляшкіна-Кулікова привітала маленьких випускників зі святом і вручила Диплом випускника початкової школи.
  Перегорнута ще одна сторінка шкільного життя. Попереду нові вчителі, друзі, предмети, нові відкриття та перемоги. На завершення свята Оксана Василівна звернутися до дітей з такими словами:
Учися, дитино, бо вчитися треба,
Учися, голубко, бо розум не спить.
Хай сила і воля, і дух росте в силу,
Для життя, для світу треба все вчить.
Учися, дитино, бо світ цей — не батько,
Широкий, розлогий, мов поле в степу.
Знайти в нім дорогу лише той потрапить,
Хто служить науці, хто вчиться в житті.
Учися, дитино, — бо доля — не мати,
Шукать її треба: сама не прийде.
А той її має, той її знає
Кому розум сонцем у голівці зійде.
Щасти вам у всьому! В добру путь!





Комментариев нет:

Отправить комментарий