воскресенье, 28 мая 2017 г.

Свято-нагородження "Золотий Олімп - 2017"

Досягти перемоги –
Значить стати мужнішим,
Витривалішим і найрозумнішим
Все здолати: завдання складні,
Вправи, приклади – не можна без бажання.
В вас ці якості усі вмістились,
Недаремно кращих результатів в районі ви добились.
“Вітаємо вас на традиційному районному святі «Золотий олімп»!  Це свято її величності науки, свято таланту, на якому відзначаємо найкращих учнів і педагогів, які гідно представили школу та район в різноманітних конкурсах, олімпіадах та змаганнях. Приємно бачити, що Знам’янщина повниться молодими обдаруваннями. Це цвіт і майбутнє країни, її надія, її гордість, її світовий авторитет” – саме з таких слів ведучі розпочали традиційне районне свято, яке відбулося 26 травня 2017 року в залі БК с.Богданівка. Участь в олімпіадах, конкурсах – це щоденна робота на уроках і після них, в школі і вдома, з досвідченими вчителями і самостійно. І шана юним обдарування, що ступили на цей нелегкий шлях за покликанням душі, за внутрішнім бажанням знати більше, ніж того вимагає шкільна програма.
У Вінок Знань учасники Свята вплітали різнокольорові стрічки за кольорами веселки, адже вона несе в собі щастя, мир, благополуччя та взаєморозуміння: червоний колір – колір сили, що символізує відважність, цілеспрямованість та впевненість в собі; помаранчевий колір – символізує дружні відносини, радісні і приємні моменти в житті;  жовтий колір – символізує тепло сонця, багатство, успіх і вдачу; зелений  – це колір молодісті, краси, внутрішньої енергії та спокою; блакитний колір – символізує свободу, творчість та креативність; синій – колір  здоров’я, міцністі тіла та бажання перемог; фіолетовий колір – символізує свободу, незалежність, працьовитість.
На традиційне районне свято з найкращими побажаннями завітали почесні гості: голова Знам’янської районної державної адміністрації Лукашов Олександр Сергійович, голова Знам’янської районної ради Макаренко Сергій Дмитрович, помічник народного депутата України Олеся Довгого Іщенко Андрій Михайлович, Богданівський сільський голова Іващук Анатолій Олексійович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Сидоренко Віта Григорівна.
Учні Диківської ЗШ І-ІІІ ступенів Буєвська Вікторія, учениця 11 класу, Полоз Максим, учень 9 класу отримали дипломи та грошові винагороди за перемогу у ІІ (районному) етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад з української мови та літератури, трудового навчання.
На згадку про свято начальник відділу освіти, молоді та спорту Сидоренко Віта Григорівна вручила символічний віночок із стрічками кольору веселки Вікторії Буєвській, яка стала найкращою з кращих і досягла вершини шкільних знань, є претенденткою на медаль  випуску 2016/2017 навчального року. Віта Григорівна побажала, щоб і надалі життя випускниці було цілеспрямованим, як червоний колір, радісним, як помаранчевий, успішним, як жовтий, красивим, як зелений, творчим і креативним, як блакитний. Валентині Василівні, матері Вікторії, було вручено Подяку за виховання доньки.
Для когось з цих талановитих дітей – це перші досягнення, перші кроки, а для випускників  – сходинка до дорослого життя. Так хочеться, щоб Вінок Золотого олімпу з кожним роком ставав ще пишнішим та яскравішим, щоб він поповнювався чарівними суцвіттями юних обдарувань. А завершилось Свято гарними побажаннями ведучих:
Ми кожному з вас щиро зичимо щастя.
Хай кожного зірка горить і не гасне!
Хай все вам усім «на всі сто» удається!
Хай ворог підступний із вас не сміється!
Хай справи завжди йдуть так, як і треба.
А мрії й бажання злітають до неба!”

Комментариев нет:

Отправить комментарий